Klubbens spor
Hundsbæk

Ved Læborg ligger klubbens første rigtige spor i Hundsbæk plantage. 

Sporet er gradueret som blåt med flere mindre røde sektioner. Sporet ca 5 km langt, 100% singletrack og har ikke et eneste kedeligt øjeblik. De fleste tænker der er fladt i Vejen området men den opfattelse ændrer sig hurtigt efter en tur i Hundsbæk hvor vi har udnyttet bakkerne i skoven til at få lavet et spor med ca 100 højdemeter per omgang hvor pulsen ryger op i det røde felt op ad Lille Baun, Store Baun og Die Autobahn. 

Anstrengelserne opad er det hele værd når det går nedad hvor der er tænkt flow ind i sporet og der er hele vejen rundt indlagt små hop, drops, tabletops, et lille pumptrack og masser af berms der får smilet frem på læben. På Rabalderstræde kan du vælge imellem en rød jumpline, en sort linie med store hop med gaps, som begge kan loopes og slutteligt en blå flowlinie der fører dig videre af sporet ned over Indianerstien inden man kommer tilbage til start. 

Sporet er tydeligt markeret og let at finde vej rundt på. Børn og begyndere kan med fordel vælge de to ”genveje” markeret undervejs på sporet for en lettere omgang uden så mange højdemeter. 

Sporet er anlagt i privat skov og må køres fra solopgang til solnedgang. Der er adgang til vand og tørtoilet ved sporets start ved spejderhytten.

https://singletracker.dk/da/tracks/hundsbaek-mtb-spor/-KiiLfFEDkT9DfpJGFf8

Drostrup

Sporet i Drostrup er lige niveauet over nabosporet i Hundsbæk. Der er en del højdemeter der skal forceres, sværhedsgraden i sporet er generelt højere, men der er samtidigt en masse fede nedkørsler med masser af flow, berms, hop, nogle store step-ups og ikke mindst områdets største drops omkring Miss Piggy og Granathullet.  En stor legeplads for børn og barnlige sjæle. 

Hvor der er forhindringer kan man altid køre udenom så sporet er ontrail gradueret som blåt, pt med 3 røde og 2 sorte sløjfer. 

Sporet er Marts 2020 4,2 km langt primært med grusbund og der arbejdes fortsat på sporet. 

Sporet ligger i privat skov, men må køres døgnet rundt.  

Kommer man i bil må man parkere ved Vejen Golfklub (parker længst borte) hvorfra der er skilte til sporet

https://singletracker.dk/da/tracks/drostrup/-LyUEezR0CTxHlF-0Zjn

29. marts 2020